Extra geld voor Zomerterras, Haring & Bierfeest en streekmarkt

27-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De eerste subsidies voor evenementen die de binnenstad verlevendigen zijn toegekend. Zo krijgen bijvoorbeeld het Haring & Bierfeest, de streekmarkten van stichting Stadshart en het Zomerterras een bijdrage.

In totaal zet de gemeente een bedrag van 150.000 euro in voor het verlevendigen van de binnenstad. Evenementen dragen bij aan een positieve beleving. Bezoekers van evenementen trekken vaak, vooraf of na afloop, de binnenstad in om te winkelen of iets te eten of drinken bij een horecagelegenheid.


50.000 euro voor tweede helft 2018

Wie in de tweede helft van 2018 een evenement in de binnenstad wil organiseren, kan een aanvraag doen voor deze gemeentelijke subsidie. Er is nog een bedrag van 50.000 euro te verdelen. Vernieuwende, stimulerende en openbaar toegankelijke activiteiten in de buitenruimte die bijdragen aan een goed verblijfklimaat in de binnenstad, aantrekkelijk zijn voor een breed publiek en te maken hebben met de kernwaarden van Vlaardingen: water, historie en/of groen, komen in aanmerking voor subsidie.

Wie meer wil weten over het aanvragen van subsidie, de subsidiecriteria of in contact wil komen met de gemeente voor het doen van een aanvraag, kan terecht op www.vlaardingen.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date