Expositie van Rudi Atman in de Groene Luiken.

24-04-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het werk van Rudi Atman valt in de categorie symbolisch-impressionistische schilderkunst en is tot 4 juni tijdens de openingstijden van het aanloophuis te bekijken.

Rudi Atman is met recht een wereldburger te noemen en heeft in veel landen gewerkt. Hij is in Indonesië geboren en heeft daar architectuur en decoratieve  kunst gestudeerd. In Delft is hij afgestudeerd als ingenieur. Voor zijn werk is hij in veel Aziatisch en Afrikaanse landen aan de slag geweest.

Nu woont hij alweer ruim 10 jaar in Schiedam en heeft hij zijn 'oorspronkelijke  liefde' ,de symbolisch-impressionistische  schilderkunst, weer opgepakt.  Kenmerkend voor zijn werk is de grote mate van detail, zijn  oog voor lichtinval en perspectief met meerdere verwijspunten. De gebouwen van het historische centrum van Schiedam komen veelvuldig terug in zijn werk en zijn ook in deze expositie te bewonderen. Behalve schilderen restaureert Rudi ook lijsten.  

Tijdens de openingstijden van het Aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 bent u van hart welkom om de expositie te bekijken. Van zaterdag tot dinsdag van 14.00 uur -17.00 uur en de andere dagen van 11.15 uur tot 13.45 uur en van 14.15 uur tot 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date