Expositie van Deborah Moreno Persijn in Aanloophuis de Groene Luiken.

19-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tot 23 april hangt het werk van  Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  

Deborah Moreno Persijn is in 1998 in de Schone Kunsten aan de universiteit van Sevilla afgestudeerd. Haar specialisaties waren ontwerp, schilderen, etsen en bouwkunst. Daarna werkte ze als lerares aan kunstacademies in diverse provincies van Andalusië. Ze woont sinds 2012 in Dordrecht en geniet volop van de Nederlandse kunst en cultuur, met name van hoeveel er te beleven valt en hoe goed alles is georganiseerd. Ook in Nederland heeft ze het lesgeven weer opgepakt en  geeft zij schildersles aan kinderen en volwassen aan zowel starters als gevorderden.

Haar expositie is een afspiegeling van haar artistieke loopbaan en persoonlijke interesses. Haar liefde voor haar geboorteland Spanje, maar zeker ook voor haar tweede vaderland Nederland komt tot uitdrukking in de verfijning van de landschappen. Diverse thema’s maken deel uit van deze expositie, met als rode draad de heldere kleuren en het positieve karakter.

U bent van harte welkom om deze mooie expositie tijdens de openingstijden van het aanloophuis te komen bekijken. Deze zijn: woensdag tot en met vrijdag van 11.15 uur tot 13.45 uur en van 14.15 uur tot 17.00 uur. De overige dagen van 14.00 tot 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date