Categorieën

Service

Er zit theater in KADE40

Er zit theater in KADE40
Uit

Er zit theater in KADE40

  • Redactie
  • 30-06-2014
  • Uit
Er zit theater in KADE40

VLAARDINGEN - Sinds de start van het KADE40-lesseizoen in september zijn de theater- en zangcursisten aan het werk geweest  voor de eindvoorstelling of- presentatie. Nu is het tijd om aan het publiek te laten zien wat er gemaakt is. De laatste weken voor de zomervakantie gooit KADE40 de podiumdeuren open en kan het publiek op de tribune plaatsnemen om te genieten van verschillende voorstellingen en optredens. Spots aan, stemmen opgewarmd… one, two, three: let the show begin! 

ON Stage kinderen – sprookjes enzo
Een sprookje dat iedereen kent, lijkt plots anders te verlopen dan we zouden verwachten. Met dit gegeven hebben de kinderen van On Stage samen met regisseur Said el Abboudi twintig weken gewerkt aan dit unieke en grappige verhaal. Ze nemen het publiek mee naar een totaal nieuwe, maar bij vlagen ook herkenbare sprookjeswereld. Er wordt verteld, samen geacteerd. Iemand speelt een kikker die gekust wil worden. Ook hebben ze samen met een dans- en zangdocent aan passende dansbewegingen en herkenbare liederen gewerkt. 

Zaterdag 5 juli, aanvang 15.00 uur, toegang gratis.


Finale Mini Do You Think You Can Sing
De Mini Do You Think You Can Sing is een zangproject voor onder- en bovenbouw van de basisschool. In tien weken hebben kinderen onder begeleiding van professionele zangdocenten zelfgekozen nummers leren zingen. Naast zingen en ervaren hoe leuk dit kan zijn, hebben ze ook samengewerkt en geleerd om elkaar op een positieve manier feedback te geven. Dit project is niet alleen gericht op talentontwikkeling, maar ook op saamhorigheid, luisteren naar elkaar en het kweken van wederzijds begrip.

Tijdens het avondvullende programma komen al deze elementen samen in een grote, swingende finale. Er is een wedstrijdelement aan het project gekoppeld, zodat tijdens de finale verschillende prijzen worden uitgereikt.

Maandag 7 juli, aanvang 19.00 uur, toegang gratis.

 

On Stage volwassenen – montage voorstelling
Acht volwassen dames op het toneel. Zo begint de On Stage theatervoorstelling. De acht dames hebben samen met regisseur Said El Abouddi deze montagevoorstelling gemaakt. De voorstelling gaat over tegenstrijdigheden, maar is vooral heel persoonlijk en herkenbaar. Je hoort hun eigen verhalen, maar scènes zijn ook via improvisatie bedacht en verder uitgewerkt. Naast spel hebben ze ook liederen ingestudeerd en gewerkt met de dansdocent van KADE40. 

Zaterdag 12 juli 20.00 uur en zondag 13 juli 12.00 uur, toegang: drie euro.

 

Vanaf september
Geprikkeld om zelf ook op het podium te staan? Dat kan! Na de zomer starten bij KADE40 weer talrijke cursussen theater en zang voor jong en oud. Vele cursussen werken toe naar een optreden of presentatie waarbij je jouw eigen voorstelling kan laten zien en horen aan je fans. Kijk op www.kade40.nl voor een passende cursus.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →