Categorieën

Service

Engelse top-dj in de Kroepoekfabriek

Engelse top-dj in de Kroepoekfabriek
Uit

Engelse top-dj in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 28-11-2016
  • Uit
Engelse top-dj in de Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op zaterdag 3 december vindt de tweede editie van Liquidation plaats. Liquidation is een nieuw concept gericht op liquid drum ’n bass van een groep fanatieke dj’s en organisatoren uit de regio. Niemand minder dan LSB komt over uit het Verenigd Koninkrijk voor zijn enige show in Nederland.

De eerste editie van Liquidation, afgelopen mei, was een groot succes. Het concept richt zich volledig op liquid drum ’n bass, als tegengeluid op de veelal hardere vormen van drum ‘n bass die veel op andere locaties geprogrammeerd worden. Naast line-ups met lokale dj’s zijn buitenlandse grote namen ook vaak te bewonderen. Elke avond wordt extra luister bijgezet dankzij de live visuals van collectief Beeldenstorm. Liquidation wordt georganiseerd door een kleine groep van fanatieke, lokale dj’s en organisatoren uit de drum ’n bass scene in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Deze tweede editie staat LSB centraal. De Engelsman bracht begin november zijn langverwachte album ‘Content’ uit, dat zeer positief ontvangen werd door zowel fans van het genre als recensenten. De plaat staat bol van de samples uit zowel soul als hiphop aangevuld met een diepe bas en rollende beats. Als onderdeel van zijn albumreleasetour trekt LSB door Europa. Liquidation is zijn enige show in Nederland en dus een must-see voor de fans. De line-up wordt verder aangevuld door Kevsterrr, Noble en Liquidation Soundsystem, bestaande uit Koudio en Boots.

Ook aan bezoekers van buiten Schiedam en Vlaardingen is gedacht: in de nacht rijdt er een shuttlebus naar station Rotterdam Centraal. De shuttlebus is een samenwerking met de Vlaardingse Taxi Centrale. Voor vijf euro per persoon brengt de bus bezoekers terug naar Rotterdam.

Zaterdag 3 december, aanvang 23.00 uur, toegang in de voorverkoop € 8,50, aan de deur elf euro. Meer info op www.kroepoekfabriek.

 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →