(Een) Sneeuw op het toneel

25-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op 1, 2 en 3 april speelt Toneelvereniging Varia het toneelstuk ‘Een Sneeuw’ in het Valkenhoftheater aan de Frank van Borselenstraat .

'Een Sneeuw', in 1983 geschreven door Willem Jan Otten, is een prachtig en integer toneelstuk. Het draait om een familie die bij elkaar komt om de verjaardag van de man van de oudste zus te vieren. Hij heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog in een Duits concentratiekamp gezeten. Een deel van de familie heeft in diezelfde oorlog in een Japans gevangenenkamp in Indonesië gezeten. Hij kan niet praten en de rest van de familie praat te veel, maar écht praten doen ze niet. Hoe doe je dat? Écht praten?

Met ‘Een Sneeuw’ zet Toneelvereniging Varia na het grote succes van ‘Verrot!’ de volgende stap naar volwassenheid. Kom kijken en laat u meeslepen in een emotionele geschiedenisles waarin Varia een vergeten pagina van het boek dat oorlog heet belicht.

Regie: Olga Hartman; Spel: Britt Planken, Anouk van Buuren, Lars Bol, Nancy van der End-van der Sman, Johanneke Baars, Leslie van Toor, Doron Levy, Peter van Toor, Maite Levy en Koen Wieringa              

Voor de bezoeker: Kaarten kosten € 8,00 per stuk die u kunt verkrijgen op toneelverenigingvaria.nl  of door te mailen naar toneelverenigingvaria@gmail.com.

 

Info: Première vrijdag 1 april om 20.00 uur; Overige speeldata: zaterdag 2 april om 20.00 uur en zondag 3 april om 15.30 uur ; Locatie: Valkenhof Theater, Frank van Borselenstraat 93Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date