Een bijzondere theatervoorstelling!

11-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 1juli en zaterdag 2 juli presenteert het Balder Theater het resultaat van de repetities bij KADE40. Vanaf januari van dit jaar repeteert de theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking in de podiumzaal van KADE40 in Vlaardingen. Dit is ook de locatie voor de eerste optredens van de groep. De voorstelling is een opmaat voor wat er in de toekomst bij het Balder Theater allemaal mogelijk is.

In de voorstelling “De Verhalenfabriek” nemen de acteurs van het Balder Theater de bezoekers mee op een spannende en onzekere reis langs nieuwe ervaringen. Met deze eerste voorstelling willen de medewerkers van het Balder Theater laten zien waarom zij graag theater maken en waarom het zo leuk, fijn, spannend en belangrijk is om verhalen te vertellen.

 

Speciale kwaliteiten van de acteurs

De nieuwe theatergroep Balder Theater bestaat uit acteurs met een verstandelijke beperking. Het spel en de inzet van deze acteurs is bijzonder en dat inspireert om met hen verhalen te vertellen. De spelers hebben een ongecompliceerde kijk op de wereld om hen heen. In hun spel zijn ze naïef, onbekommerd, grenzeloos en opportunistisch. En ze zijn zich daarvan weinig bewust. Dat maakt het eerlijk, oprecht en ongeveinsd. Die ongeremdheid zorgt voor een onuitputtelijke bron van ingevingen, verrassende inzichten en theatraal onverwachte uitingen. De acteurs kunnen zich intens inleven in een eigen wereld met ideeën en fantasieën die soms onnavolgbaar zijn. Dat is boeiend om naar te kijken.

 

Speeldata:

Vrijdag 1 juli 2016 (UITVERKOCHT!)

Zaterdag 2 juli 2016; Aanvang: 15:00 uur (zaal open: 14:30uur)

Entreeprijs: € 8,00 (geen pinbetalingen)

Kaarten kunnen alleen gereserveerd worden via de website van Balder Theater, baldertheater.nl

Locatie: Podiumzaal KADE40, Westhavenkade 40 te VlaardingenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date