Een avondje geestelijk inspirerend theater

06-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In het voormalige Merlijntheater aan de Korhoenlaan 7, tegenwoordig Merlijns Marigold geheten, vinden nog regelmatig allerlei activiteiten plaats. Op zondag 11 februari wordt de eenakter “Mozart en Salieri” van Poesjkin opgevoerd. De voorstelling begint om 20:00 uur.

Wie kent niet het thema van de film Mozart: de noest werkende componist Salieri vergiftigt Mozart wiens talent hij bewondert, uit pure jaloezie. Is dit werkelijk gebeurd? Denkelijk niet, maar we weten dankzij Poesjkin wel, wat er dan in Salieri om moet zijn gegaan.

Wilt u zich niet laten inspireren of tot bezinning gebracht worden? Geen nood, u mag steeds ook komen enkel om te genieten. De entree is vrij en ook het drinken is vrij (de drankvoorraad is nog steeds niet op). Wel wordt verzocht om een vrijwillige bijdrage.

Het programma duurt rond de 35 minuten. Er is alle gelegenheid tot napraten, contemplatie en reflectie. Maar om uiterlijk 22:00 uur sluiten de deuren. Voel je meer dan welkom en zeg het voort onder familie, vrienden en bekenden!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date