Drum 'n Bass-avond terug met brede line-up

12-01-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Liquidation, de avond in het teken van dancegenre drum ’n bass, keert terug naar De Kroepoekfabriek. In de nacht van zaterdag 26 januari op zondag 27 januari biedt de organisatie een waar feest voor de liefhebber. T and Sugah, één van de grootste namen in het genre, is de eregast.

Liquidation focust zich volledig op drum ‘n bass, met een duidelijke voorkeur voor het subgenre ‘liquid’. Dit betekent zeer energieke, vrolijke en snelle elektronische dansmuziek met invloeden uit funk, soul, jazz, hiphop, disco en house. Sinds 2016 organiseert Liquidation succesvolle nachten in De kroepoekfabriek, maar ook daarbuiten, zoals het Rotterdamse V11.

T and Sugah is een van de grootste namen in de drum ’n bass-scene. Het Haarlemse duo bouwt sinds 2011 aan de weg, en is zo uitgegroeid tot een van de prominentste Nederlandse danceacts. De mannen maken toegankelijke liquid drum ’n bass. T and Sugah heeft op grote festivals als Decibel Outdoor en Liquicity gedraaid, maar ook is het duo vaak in het buitenland te vinden. Naast draaien hebben ze inmiddels een ook een eigen platenlabel en hosten ze een eigen drum ’n bassfeest in thuisstad Haarlem.

Andere namen op deze editie van Liquidation zijn Atek, Boots, Koudio, Noble en Kobus. De host van de avond is MC Woetoe. Een vol programma dus, waar de kwaliteit van af straalt.

Zaterdag 26 januari, aanvang: 22.00 uur, einde: 04.00 uur, Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date