Categorieën

Service

Drie keer Muziek in de Harmonie

Drie keer Muziek in de Harmonie
Uit

Drie keer Muziek in de Harmonie

  • Redactie
  • 11-02-2015
  • Uit
Drie keer Muziek in de Harmonie

Ti-an-guis.

VLAARDINGEN - Genieten van prachtige muziek, een mooi glas wijn, lekker hapje, leuke mensen en bijpraten op zondagmiddag. Dat is Muziek in de Harmonie. Een samenwerking van de Stadsgehoorzaal en het Zomerterras die samen iedere derde zondag van de maand een mooi concert presenteren. De aandacht groeit: ,,Muziek in de Harmonie is een gestaag groeiend fenomeen - … - gezellig en een druilerige zondag wordt probleemloos weggepoetst'', schreef journalist Peter Joore over de januari-editie. Inmiddels is het programma voor februari, maart en april bekend. 

Zondag 15 februari: ‘ti-an-guis’ is wereldmuziek van wereldformaat!
Een groep bijzondere muzikanten uit Mexico, Brazilië, Portugal en Kroatië die traditionele muziek op een niet traditionele manier speelt. Een muzikale smeltkroes van ritmes, klanken en kleuren uit de hele wereld. Van mariachi en cumbia tot balkan-folklore. Met Lovorka Holjevac (zang), Carlos Henrique Jacques Anderson (gitaar), Francisco Medina (gitaar), Vasilis Stefanopoulos (bas) .. en gasten! 

Zondag 15 maart: tango-orkest ‘OTRA’; Argentijnse Tango
Het grootste en oudste “Orquesta Típica” van Nederland o.l.v. Leo Vervelde brengt de mooiste Argentijnse tango klassiekers. 

Zondag 19 april: jazz met Ilja Reijngoud Group & Elisabeth Simonian
Trombonist Ilja Reijngoud presenteert een nieuw muzikaal project samen met de jonge en getalenteerde zangeres Elizabeth Simonian. Een prachtige mix van stijlen; van Griekse en Armeense traditionele muziek tot Scandinavische jazz en pop. Naast Ilja en Elisabeth een fantastische line-up van Rob van Bavel (piano) Hans van Oosterhout (drums) en Eric van der Westen (contrabas). 

Kaarten voor Muziek in de Harmonie
Kaarten, inclusief proefglas wijn en garderobe, bestelt u via de kassa (bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 uur tot 15:00 uur) of via www.stadsgehoorzaal.nl