Don’t worry, he won’t get far on foot

18-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 22 februari wordt in De Windwijzer om 20.00 uur de film ‘Don’t worry, he won’t get far on foot’ vertoond. Voorafgaand aan de film is er de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. De maaltijd is een goede manier om de week af te sluiten en bekenden en minder bekenden te ontmoeten. Aan de maaltijd kunnen, in verband met de beschikbare ruimte in de voorzaal, helaas maar maximaal 50 gasten deelnemen. Vooraf aanmelden is dan ook noodzakelijk. Inloop voor de maaltijd is tussen 17.30 en 18.00 uur. Om 18.00 uur wordt gestart met de maaltijd. De film bezoeken zonder aan de maaltijd deel te nemen kan natuurlijk ook. 

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, hij heeft een talent voor politiek incorrecte humor én een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John een vriend voor het leven binnen een excentrieke AA-groep (Jonah Hill). Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale roem en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Toegang film € 6,- inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een drankje na afloop. € 13,50 voor maaltijd en film samen. Reserveren kan via info@dewindwijzer.nl. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date