Doe mee met Klik & Tik

20-10-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - In november start in Bibliotheek Vlaardingen weer een nieuwe serie ‘Klik & Tik’ voor mensen met weinig computerervaring. De workshops zijn gratis, wel graag aanmelden.  Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken worden met de computer en het internet geregeld. Wilt u iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, uw bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet.
 

De programma's


Klik&Tik: De basis
Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is 'Klik & Tik. De basis' iets voor u. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen. 

Klik&Tik: Het internet op
Wilt u iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, uw bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. 'Klik & Tik. Het internet op' helpt u de weg te vinden op het internet. U leert zoeken op internet en websites bekijken, het schrijven van een e-mail en hoe u bestanden kunt 'downloaden'. 

Klik&Tik: Samen op 't web
Wat zijn sociale media (zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter. En wat kunt u ermee? Bij 'Klik & Tik. Samen op ’t web' krijgt u antwoord op deze vragen. U leert hoe sociale netwerksites werken, hoe u een profiel aanmaakt. U leert contact te maken en te reageren. Dat is handig want sociale media worden steeds belangrijker.
 

Waar en wanneer
In de centrale bibliotheek, Waalstraat 100, op dinsdag 1, 8, 15 november, van 19.00-21.00 uur. 

Aanmelding
Bij de klantenservice van de bibliotheek of telefonisch 010 - 434 32 22.

Gerelateerd