Doe mee met het Vlaardings Filmfestival!

04-04-2018 Uit Redactie

Winnaars 2017 v.l.n.r.: Erin Alblas (beste actrice), Arno Tessers (organisator Vlaardings Filmfestival), Vertegenwoordiger van Team Gers (beste film) en Sytse Faber (beste acteur).

VLAARDINGEN - Op vrijdag 8 juni  is het weer tijd voor de zesde editie van het Vlaardings Filmfestival. In de Vue bioscoop in Vlaardingen zullen op deze vrijdagavond tientallen korte films te zien zijn. De organisatie van het filmfestival roept nu creatievelingen op om aan de slag te gaan, een korte film te maken en mee te doen aan het filmfestival!

Het belangrijkste bij het maken van een korte film is een goed idee. Het maakt niet uit welke camera je hebt, het gaat er om dat je mee doet! Maak iets leuks en stuur je korte film vóór 1 mei a.s. in via info@vlaardingsfilmfestival.nl

Er zijn slechts een aantal voorwaarden waar jouw film aan moet voldoen: het moet enigszins een verhaallijn bevatten, een vakantiefilm is niet voldoende. Het kan een korte sketch zijn van 30 seconden of een korte speelfilm. Alles mag, zolang het maar onder de 15 minuten blijft. 

Op de avond zelf beslist een vakjury wie er met de prijzen naar huis gaan. Ook dit jaar krijgen de winnaars weer het speciale haringhappende beeldje, ontworpen door Thomas Hiensch en vervaardigd door Lillian Mensing. Er zijn prijzen voor beste film en voor beste acteur/actrice. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.vlaardingsfilmfestival.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date