Doe mee met het Bedrijventoernooi Vlaardingen

17-04-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Hoe sportief zijn jouw collega’s? En win jij lachend van je concurrent? Vrijdagmiddag 5 juli vanaf 14.00 uur gaan Vlaardingse bedrijven op sportieve wijze met elkaar de strijd aan tijdens een gezellig bedrijventoernooi met aansluitend een barbecue bij Sportcentrum Polderpoort. Viva la Vida Events en Sportcentrum Polderpoort nodigen alle bedrijven in Vlaardingen uit voor het toernooi waarvoor je echt geen prof hoeft te zijn. Sportief de zomer in Organisator Petra Hickendorff: ,,Voor de zomerperiode aanbreekt, is het leuk om met je medewerkers, zakenrelaties of collega's het eerste deel van het jaar sportief af te sluiten en tijdens de barbecue samen terug te blikken en vakantieplannen te delen. Je kunt je als bedrijf of instelling inschrijven met een team van 8 personen. De winnaar krijgt natuurlijk een mooie wisselbeker maar ook een gegraveerde schub voor aan het haringbeeld op de Westhavenkade.''

Vier verschillende sporten
Het toernooi omvat vier verschillende sporten en elk team speelt slechts één wedstrijd van iedere sport. De voetbal-, volleybal- en basketbalteams bestaan elk uit zes spelers die telkens twee maal tien minuten spelen. De mountainbikers fietsen met z’n vieren één maal 45 minuten. Tussen deze korte wedstrijden is er genoeg ruimte om eventueel te wisselen.

Pakket per team
Het inschrijfgeld bedraagt € 500 per team. Hiervoor krijgen acht deelnemers elk een bedrukt T-shirt met de eigen bedrijfsnaam, een aantal consumpties, na afloop een gezellige barbecue en een aandenken aan dit toernooi. Het minimale aantal teamleden is zes. Wie graag met meer dan acht teamleden wil deelnemen betaalt per persoon € 50 extra. Vanaf twaalf teamleden wordt er een tweede team gemaakt. Wie de middag graag als supporter en BBQ-er wil meemaken, betaalt € 20,- per persoon.

Aanmelden
Zin in dit gezellige evenement bij Sportcentrum Polderpoort aan de Watersportweg 11 in Vlaardingen? Geef je team dan nu op door het inschrijfformulier op www.vivalavida.nu te downloaden. Je kunt ook een mailtje sturen naar petra@vivalavida.nu, zodat Petra Hickendorff het inschrijfformulier kan toesturen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date