Doe mee met de fotowedstrijd van KADE40

29-06-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - KADE40 staat dit jaar in het teken van fotografie tijdens FOTOVlaardingen. Deze zomer organiseert KADE40 dé fotowedstrijd van Vlaardingen die je niet mag missen!

KADE40 daagt je deze zomer uit om jouw allermooiste, origineelste, of leukste foto met als thema 'Reflectie' in te zenden voor de fotografiewedstrijd FOTOVlaardingen. Het thema kan je benaderen zoals jij zelf wilt: letterlijk of figuurlijk. Alles mag. KADE40 is enorm benieuwd naar jouw verhaal, jouw beeld, jouw foto: hoe reflecteer jij?

Stuur jouw inzending in tot en met 1 september en maak kans op de felbegeerde titel 'KADE40 fotograaf van het jaar'. Een vakjury nomineert tien deelnemers. Hieruit wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Naast de eerste prijs, is er ook een tweede en derde prijs. Bovendien is er een publieksprijs. Iedereen kan via Facebook een stem uitbrengen op een van de tien genomineerden. Degene met de meeste likes ontvangt de publieksprijs. 

De tien genomineerde foto’s zullen getoond worden in een expositie in KADE40 tijdens het FOTOVlaardingen Festival op 14 november 2021.

Je foto insturen (uploaden) en dus meedoen, doe je via deze link!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date