Categorieën

Service

Doe mee met de eerste Windwijzer Pubquiz!

Doe mee met de eerste Windwijzer Pubquiz!
Uit

Doe mee met de eerste Windwijzer Pubquiz!

  • Redactie
  • 05-10-2022
  • Uit
Doe mee met de eerste Windwijzer Pubquiz!
VLAARDINGEN -  Het lijkt alweer lang geleden maar de tijd van pub quizzen via Zoom of Teams ligt nog niet zover achter ons. Hoe leuk is het om dit nu weer live te kunnen doen! Altijd al eens mee willen doen met een gezellige pubquiz? Doe dan mee op donderdag 13 oktober want dan spelen we de allereerste pubquiz in De Windwijzer.

Tijdens de quiz vliegen de vragen je om de oren en zal er gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Machiel Blok, zeer ervaren in het maken van pubquizzen, heeft de quiz speciaal voor het publiek van De Windwijzer gemaakt. Hij zal ons langs een aantal vragen loodsen die soms makkelijk en soms moeilijk zijn, maar altijd 'te doen'.

Het thema van de quiz is muziek, oude muziek, nieuwe muziek, bekende muziek en onbekende muziek. We spelen in groepjes van vier personen. Je kunt je als groep aanmelden en individueel. We vormen ter plaatse groepjes. Aanmelden is gewenst via [email protected]

De pubquiz vindt plaats op donderdagavond 13 oktober om 20.00 uur. Entree is gratis! De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Je bent van harte welkom om met ons mee te spelen!

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →