Doe mee aan het vrolijkste event van Vlaardingen!

01-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zie je het voor je...? Honderden kerstmannen (m/v) die het centrum van Vlaardingen rood kleuren? Juichend publiek, volop muziek en gezelligheid. Na de finish geniet je van alle vrolijke activiteiten die op het Veerplein worden georganiseerd.

Op zondag 17 december organiseren de Rotaryclubs uit Vlaardingen in samenwerking met RC Schiedam de vierde Santa Run in en rondom het centrum van Vlaardingen. Start en finish is op het Veerplein om 14.00 uur. De afstand is 3,5 kilometer, die je in je eigen tempo kunt afleggen. Iedereen mag meedoen, dus je kunt samen met je sportgroepje, familie, vrienden of kinderen lopen.
 

Hoe kun je meedoen?


Voor € 12,50 ontvang je een startbewijs en een kerstmannenpak met baard (maten: volwassen en kind). Voor de prijs hoef je het dus zeker niet te laten. Inschrijven via de website, waar je ook kunt aangeven waar je het kerstmannenpak en je startbewijs wilt ophalen (keuze uit Running Point Michel de Maat, Tino Hoogendijk Sport & Fitness en Van Kortenhof Rijwielen). Inschrijven en meer informatie via vlaardingen.rotarysantarun.nl.
 

Een teaminschrijving wordt beloond


Als je je met een team van minimaal vier volwassenen inschrijft, dan ontvang je een gratis paintballarrangement ter waarde van 229,50 euro. Hiermee kun je met je team een leuk uitje beleven. Ook worden na afloop 10 paintballarrangementen verloot onder deelnemers.
 

Goede doelen


De opbrengst van de Santa Run komt geheel ten goede van de Nierstichting, Stichting Holywood en het Jeugdsportfonds. De Vlaardingse Rotaryclubs stellen zichzelf als doel om door samenwerking buitengewone dingen voor de gemeenschap te realiseren, zowel bij jou in de buurt als in de gehele wereld.

Meer informatie: https://vlaardingen.rotarysantarun.nl/ .Gerelateerd