Doe Maar (een liedje): Live in Polderpoort!

25-02-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag speelt Doe Maar een Liedje in Polderpoort, live in concert! We willen niet zeggen dat dit de beste Doe Maar revival band in Nederland is...maar we schrijven het wel! Doe Maar een Liedje is weergaloos, een feest zoals je er meer mee wilt maken een herinnering die je op wilt doen, dus wat let je? Ga voor die kaarten en bestel ze op https://polderpoort.nl/inconcert 

Het verhaal van de band

Doe Maar een Liedje op schrikkeldag. Dat idee was er opeens. Maar wat er aan vooraf ging…De bandleden in Doe Maar een Liedje hebben allemaal hun vaste bandjes maar kennen elkaar soms al jaren door verschillende projecten en samenwerkingen in de hechte muzikantenscene in regio Vlaardingen, zoals de inmiddels beruchte KF Allstars.

Het eerste project waar een deel van de band in samenwerkte was het Floyd Flowers Project in 2017. Het idee was een optreden met nummers van Pink Floyd in een klein kroegje. Maar daar bleef het niet bij. Het aantal bandleden groeide naar 13; in plaats van het kroegje werd de Kroepoekfabriek geboekt. En het optreden werd een show, compleet met lasers, videoscherm en quadrofonisch geluid. We speelden de stijf uitverkochte zaal plat mede tot onze eigen verrassing.

Maar het was en bleef een eenmalig project.

Er kwam een aantal pogingen om een nieuw bandje te vormen maar we kwamen er al snel achter dat een band niet hetzelfde als een project is. Dus was het wachten op een nieuwe ideeen, maar dat viel niet mee. Totdat drummer Bo in de zomer van 2018 met het idee kwam om op zijn verjaardag eenmalig een paar liedjes van onze jeugdhelden Doe Maar te spelen. Naast FF Project leden Marco, Andrew en Mynko, kwamen Martijn, Rico en Patrick ook mee oefenen en na de eerste oefensessies was het duidelijk voor ons: dit was de opvolger van het Floyd Flowers Project. Wederom in de Kroepoekfabriek, vast wederom eenmalig. Tijdens de oefensessies maakte Evelien op Sax de band compleet en net als bij Floyd Flowers Project verkocht de zaal snel uit en werd 6 april 2019 een historisch feestje gevierd.

Ondanks de intentie om weer een eenmalig feest te geven bleek Doe Maar een Liedje voor ons toch iets te leuk om zomaar te stoppen. We hielden de deur op een kier en met resultaat. In de zomer speelde we tot onze grote verrassing voor twee en een half duizend dansende mensen op een stampvolle kade tijdens het Big Rivers festival en daarna werden we ook nog eens gevraagd om op het hoofdpodium van het Vlaardingse Zomerterras aan te treden. En daar deden we het feest nog eens dik over met een meezingend en meefeestende menigte.

En nu is daar dus Doe Maar een Liedje op schrikkeldag. Een (uiteraard) eenmalige avondvullende show in de Polderpoort in Vlaardingen met special guests Callkoen. We gaan uitpakken met een dikke show, met wat nummers die we nog niet eerder deden en met uiteraard alle knallers, meezingers en meedansers van Doe Maar. We hopen dat iedereen die ons eerder zag en tof vond en iedereen die Doe Maar leuk vind langskomt. Hoe meer vriendjes hoe groter het feest. Vrienden die samen in 1 keer 10 kaarten kopen (voor 26 februari!) dingen bovendien mee naar 30 munten (t.w.v. € 75,- voor drinken naar keuze op de feestavond zelf.

Dus zorg dat je dit niet mist. Koop je kaarten op https://polderpoort.nl/inconcert

 

 

 

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date