Doe je haar met een gitaar in de KF

17-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 19 mei staan de bands Off The Cross en Conspiracy in De Kroepoekfabriek. De bands hebben een keiharde overeenkomst: Metal. De laatste maanden haalde Off The Cross alles uit de kast om zich te kunnen tonen op alle grote en kleine podia van de Lage Landen. Vele toeschouwers vroegen zich af wat nu de beste manier is om het genre van de band te beschrijven. Het antwoord van de band is simpel: zo hard mogelijk. 

Conspiracy is een oude bekende. In oktober vorig jaar stond de band ook in De Kroepoekfabriek om hun twintigjarig bestaan te vieren. De Vlaardingse band startte aanvankelijk als rockband, die vervolgens uit wist te groeien tot de heavy metal sensatie die het nu is. Stevige metal, gevoelige ballads die worden begeleid door een bijzondere viool en rock ’n roll; het komt allemaal voorbij tijdens hun optredens. 

Ook komt er nog een derde band bij, die snel bekend wordt gemaakt. Deze band zal ongetwijfeld ook zorgen voor het nodige volume. Deze avond is een aanrader voor liefhebbers van het hardere muziekgenre. Een kaartje kost in de voorverkoop slechts zeven euro. 

Vrijdag 19 mei, aanvang 21.00 uur (deur open 20.30 uur. kaartjes kosten zeven euro in de voorverkoop en negen euro aan de deur. Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd