Deze week in Filmtheater Het Zeepaard

10-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In filmtheater het Zeepaard wordt deze week de film "Todos lo Saben" vertoond van regisseur Asghar Farhadi met Javier Bardem, Penélope Cruz, Ricardo Darín en anderen.

 

Het verhaal


Todos lo saben (Everybody Knows) is de nieuwe film van tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman) met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen. De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival 2018. De in Argentinië wonende Laura arriveert met haar twee kinderen in haar geboortedorp in Spanje voor de bruiloft van haar zus. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Maar de feestnacht wordt ruw verstoord door de verdwijning van Laura’s zestienjarige dochter. Het leven van de familie staat op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden worden de verhoudingen binnen de familie en de vriendenkring op scherp gezet, komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven en blijkt het vertrouwen binnen deze gemeenschap, die op het eerste gezicht zo warm en liefdevol lijkt, erg broos te zijn.

Todos lo Saben wordt vertoond op donderdag 13 december om 20.30 uur en op zondag 16 december om 16.15 uur.

Reserveren via www.hetzeepaard.nl  

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date