Deze week in Filmtheater Het Zeepaard

11-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard draait deze week de film “Daphne” van regisseur Peter Mackie Burns, met Emily Beecham, Geraldine James enTom Vaughan-Lawlor.


Het verhaal

Daphne, een flamboyante dertiger, werkt in een restaurantje in Londen en heeft een eigen appartementje maar leidt een stuurloos leven. Net als veel van haar generatiegenoten kampt ze met de vraag wat ze nou eigenlijk met haar leven wil. Ze gelooft niet in de liefde, is liever cynisch dan eerlijk en pareert lieve woorden met harde grappen. Vaak loopt het uitgaan uit de hand en op haar werk heeft ze ook niet alles onder controle. Haar baas weet niet goed wat hij met haar aan moet en ook haar moeder heeft een moeizame relatie met haar. Als Daphne op een dag getuige is van een overval zet dit haar leven eerst nog verder op zijn kop. Toch krijgt ze juist door deze gebeurtenis meer verbinding met zichzelf en haar omgeving.

“Daphne” wordt vertoond op donderdag 14 december om 20.30 uur en op zondag 17 december om 16.15 uur.

Reserveren via www.hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

De trailer kun je hier  bekijkenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date