Deze week in Filmtheater Het Zeepaard

09-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard draait deze week de film “Just Like our Parents” van regisseur Laís Bodanzky met onder meer Maria Ribeiro, Clarisse Abujamra en Paulo Vilhena.


Het verhaal

Rosa is bezig met de wensen van haar familie en vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een laag pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge dochters zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt heel weinig steun: hij is vaak weg en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven weer op te pakken.

Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.

“Just like our Parents” draait op donderdag 12 oktober om 20.30 uur en op zondag 15 oktober om 16.15 uur.
Reserveren via www.hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

Gerelateerd