Deze week GRATIS STAMPPOT* in de sfeervolste Drive Thru van Vlaardingen!

04-12-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Een echte Drive Thru aan de Zuidbuurt in Vlaardingen met streekgerechten voor thuis! Midden in het groen en in sprookjesachtige sfeer. De Buitenplaats Vlaardingen aan de Zuidbuurt 85 in Vlaardingen is het epicentrum voor het afhalen van smaakvolle streekgerechten voor thuis in de sfeervolste Drive Thru van Nederland! De Drive Thru / take-away is volledig corona proof. Je kunt gewoon lekker in de auto blijven en genieten van warme sfeer en de vele lichtjes in de hooiberg, op het erf en in het aansluitende bos. Een waar sprookje!

Je eigen stamppot samenstellen
(H)eerlijke boeren stamppotten en smaakvolle broodjes van topkwaliteit om lekker thuis aan de eigen keukentafel op te eten. De ingrediënten zijn dagvers en worden volgens oud-Hollands recept bereidt. Kies een basis stamppot en breidt deze uit met diverse vleessoorten naar keuze. Voor ieder wat wils! Lekker, anders & eerlijk.

Iedere week een specialiteit van de week
Naast de diverse broodjes en stamppotten bieden we iedere week een specialiteit van de week aan. Specialiteit van deze week (49): 
- Heerlijke SPARERIBS vers van de BBQ (ca 600gr) met gepofte aardappel, knoflooksaus en saus van het huis - €12.50 

EXTRA ACTIE WEEK 49 - GRATIS STAMPPOT
Bij iedere bestelling ontvang je deze week een gratis stamppot inclusief vlees! Je hoeft deze gratis stamppot niet in je bestelling op te geven, iedereen ontvangt deze gratis stamppot bij het afhalen in onze Drive Thru.  

Meer informatie en bestellen kan op de website Streekgerechtenvoorthuis, maar je mag natuurlijk ook spontaan langskomen. 

Kom je dit weekend ook gezellig naar onze Drive Thru?
Uiteraard hopen we je te mogen ontvangen in onze sfeervolle Drive Thru met pure en dagverse gerechten die met passie voor jou zijn bereid. 

Openingstijden: Donderdag t/m Zondag van 16.00 tot - 19.30 uur
Locatie: Buitenplaats Vlaardingen, Zuidbuurt 85, Vlaardingen

Bekijk de foto's

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date