Categorieën

Service

Devika Partiman in De Windwijzer

Devika Partiman in De Windwijzer
Uit

Devika Partiman in De Windwijzer

  • Redactie
  • 16-10-2020
  • Uit
Devika Partiman in De Windwijzer
VLAARDINGEN - Tijdens een extra bijeenkomst ‘Zin op Zondag’ in De Windwijzer is op zondag 1 november om 15.00 uur Devika Partiman te gast. Met deze bijeenkomst opent De Windwijzer een themaweek over Black Lives Matter, onder de titel ‘een gekleurd verhaal’. Devika Partiman neemt ons deze middag mee in de wereld van diversiteit, discriminatie, racisme en inclusie. Zelf zegt zij: ,,Veel mensen hebben een beeld van termen als racisme, #blacklivesmatter, diversiteit en inclusie, en de sociale bewegingen die zich hiermee bezig houden. Maar even stilstaan bij wat er precies met die termen wordt bedoeld, wat je als gemeenschap kan leren van de sociale bewegingen, en natuurlijk wat je zelf kan doen voor een inclusieve gemeenschap, zijn vragen die bij veel mensen leven.''

Devika Partiman is geboren in Nederland en heeft Surinaamse en Nederlandse wortels. In 2017 stond zij in een door het blad Viva opgestelde lijst van de 400 meest succesvolle jonge vrouwen in Nederland, genomineerd in de categorie 'Wereldverbeteraars'.

Zin op Zondag wil mensen, die verlangend op zoek zijn naar zinvol en betekenisvol leven, een ontmoetingsplek bieden waar zij zich bezinnend (opnieuw) kunnen oriënteren op wat voor hen het leven zin en betekenis geeft. Zin op Zondag is van 15.00 - 16.00 uur met na afloop de gelegenheid elkaar te ontmoeten en met de inleider na te praten. Ook is er meestal een boekentafel. De bijeenkomsten zijn gratis, wel wordt aan het eind een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95. Aanmelding vooraf is, i.v.m. de coronamaatregelen, verplicht. U kunt zich aanmelden via: [email protected].

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →