Delta Hotel vaart wel bij nieuwe koers

03-08-2018 Uit Erik Meijer

VLAARDINGEN – Ook bij de huidige temperaturen blijkt het heerlijk toeven in het Delta Hotel. Binnen is de temperatuur aangenaam en op het befaamde terras aan – of eigenlijk boven - het water is er altijd een verkoelend briesje. Hoe gaat het eigenlijk met het Vlaardingse icoon een jaar nadat een nieuwe koers werd ingeslagen?

,,Het loopt als een tierelier’’, steekt directeur Ronald Cordes van wal. ,,De veranderingen die we hebben doorgevoerd, hebben zonder meer goed uitgepakt.’’ De verandering bestond uit twee delen; enerzijds werd een moderniseringsslag gemaakt maar ook werd het hotel informeler, toegankelijker zo je wilt.

Die aanpak is ook overal terug te zien, meteen ook al in het Grand Café. Het is er lichter en ruimer. Het personeel loopt er nog altijd keurig bij maar in spijkerbroek, polo en sneakers toch anders dan daarvoor. Cordes: ,,We hebben de hele indeling veranderd met stoelen en tafels op verschillende hoogte zodat je vanuit het hele Grand Café zicht hebt op het water. In het verleden hadden we nog wel discussies over een tafeltje bij het raam. Die discussies behoren nu tot het verleden. Gewoon praktischer.’’

De menukaarten ademen ook de nieuwe sfeer. Ze zijn ontwikkeld door het Vlaardingse B-Creative. In canvas gebonden geheel passend in het nautische thema dat je in het hele Delta Hotel doorgevoerd ziet. ,,We presenteren de gerechten nu ook anders’’, vertelt Cordes. ,,Niet meer alles op wit porselein maar sommige gerechten op een houten plankje of in een pannetje bijvoorbeeld.

Het Delta Hotel oogt met al die aanpassingen verjongd. En dat ziet Ronald Cordes ook terug in het publiek. ,,Het is niet alleen drukker geworden maar we zien ook nieuwe gasten, jong publiek.’’ En zo kan het hele team van het Delta Hotel dat aan de basis stond van de koerswijziging met trots toezien hoe die veranderingen zonder meer positief hebben uitgepakt. Het Delta Hotel is er echt voor iedereen!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date