Deelder en Lek brengen jazz naar de Kroepoekfabriek

05-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 9 februari komt de nachtburgemeester van Rotterdam zijn favoriete genre vertegenwoordigen in De KF: jazz! Samen met Boris van der Lek brengt Jules Deelder een combinatie van jazzstukken met mooie verhalen en gedichten.

Al 32 jaar lang spelen Jules en Boris samen, recentelijk nog in de formatie ‘De Deeldeliers’. Van der Lek zelf is ook geen onbekende. Hij speelde als tenorsaxofonist al samen met Herman Brood, Golden Earring en The Houdini’s. Daarnaast stond Van der Lek als achttienjarige al op North Sea Jazz.

De andere bandleden, naast Jules Deelder (vocalen & slagwerk) en Boris van der Lek (tenorsax), zijn Peter Wassenaar (contrabas), Cok van Vuuren (gitaar) en Arend Niks (slagwerk). Recentelijk hebben Deelder en Van der Lek het album ‘Jazz’ uitgebracht, welke zij tijdens hun optreden op 9 februari ongetwijfeld zullen spelen.

Jazz Circus warmt het publiek voorafgaand aan het optreden van Deelder en Van der Lek goed op met een DJ. Na het optreden draait Jazz Circus nog door met dansbare jazz met DJ en saxofonist. Alle reden dus om lekker te blijven hangen!

Zaterdag 9 februari, open: 20.30 uur, aanvang: 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date