De zomer in je bol met een kleurrijk schilderij!

14-06-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De zomer zit eraan te komen. Het weer van de afgelopen tijd dit niet helemaal laat blijken, maar er staan wel al aardig wat klaprozen, narcissen en bloesembomen te bloeien langs de wegen. Bent u ook toe aan toch nog wat extra zomer? Haal vrolijke kleuren en vormen in huis met een kleurrijk, abstract schilderij! 

Alhoewel de zomer voorbij zal gaan, zal een schilderij nog een tijdje blijven hangen. Investeert u daarom in kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij is het onder andere van belang om te letten op de materialen en de afwerking. Wanneer een schilderij vervaardigd is met behulp van olieverf is er relatief weinig onderhoud te verrichten. Daarbij is olieverf een verf waardoor kleuren verzadigder zijn en de afbeelding sprekender wordt. Een olieverfschilderij verzekert u dus van een werk wat lange tijd mee zal gaan en daarbij net dat beetje extra toe zal voegen aan uw woning.

Naast de verwerking is de afbeelding natuurlijk essentieel. Er zijn talloze schilderijen beschikbaar met uiteenlopende onderwerpen vervaardigd in het kader van verschillende schilderstijlen. Misschien heeft u al een idee van wat u zou willen, maar misschien ook niet. Online galerij MyNewArt.nl heeft een grote selectie aan handgemaakte olieverfschilderijen van formaat. In de webshop vindt u een brede selectie aan afbeeldingen. Er zijn zowel abstracte als realistische werken te vinden en alles daartussenin. De kunstenaars laten zich inspireren door onder andere het expressionisme, het kubisme en de romantiek. Hier zit vast wel iets voor u bij!

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date