De Wannebiezz pakken door!

13-04-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het trio de Wannebiezz rijgt momenteel succes aan succes. Afgelopen weekend pakten zij groots uit met hun concert “Vrienden van de Wannebiezz”. Tijdens dit uitverkochte en door Dave van der Wal gepresenteerde muziekfeest ontvingen ze de Friese zanger Lytse Hille, ‘The Voice Of Holland’ finaliste Samantha Steenwijk, muzikaal zwaargewicht Django Wagner én als kers op de taart, de ongekroonde koningin van Vlaanderen, Belle Perez. Samen met Samantha Steenwijk zongen de Wannebiezz de prachtige klassieker “You’ve got a friend”.

In een compleet omgebouwde sporthal liet het massale publiek zich niet onbetuigd en zong elk lied mee. Het was een zeer geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen. Omdat “Vrienden van de Wannebiezz” verrassend snel uitverkocht was en een fors aantal belangstellenden achter het net viste, besloten de Wannebiezz - in overleg met hun management en het theater - om eerder dan gepland bekend te maken dat zij op 13 oktober aanstaande hun TheaterFeest “Ol de wee” vieren in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. Hierdoor werden fans, die nu te laat waren voor kaarten, in de gelegenheid gesteld om afgelopen zondag hun slag te slaan. Dit was duidelijk niet tegen dovemansoren gezegd; op de eerste verkoopdag werden ruim 200 kaarten verkocht.

Nu we een paar dagen verder zijn, is al driekwart van de beschikbare kaarten verkocht. Heeft u nog geen kaarten aangeschaft? Dan loopt u het risico dit bijzondere TheaterFeest “Ol de wee op zee” te missen. Bestellen kan nog op www.oldewee.nl