De Stadsgehoorzaal wenst iedereen fijne feestdagen!

18-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het einde van het jaar nadert en de Stadsgehoorzaal kijkt met veel plezier terug op een denderende start van seizoen 2017/2018. het team van 'de Stads' mocht veel bezoekers verwelkomen tijdens voorstellingen zoals de Eindejaarsconference van Youp van ’t Hek, Tineke Schouten, Ernst, Bobbie en de rest, Ellen ten Damme en nog vele anderen.

Ook in 2018 staan er bijzondere voorstellingen gepland zoals de theatervoorstelling over Hendrik Groen, de cabaretshow van De Fransse Eijkel met prijswinnend en Vlaardings talent Christian Eijkelenburg en het muzikale 75-jarig jubileum van Rob de Nijs!

Maar het jaar is nog niet voorbij want op woensdag 27 december komt de kindervoorstelling ‘De Reuzenperzik’ langs het theater. Een muzikale en avontuurlijke voorstelling voor kinderen vanaf zeven jaar over de kleine James die een zakje magische krokodillentongen krijgt en in een reuzenperzik
belandt waar hij allerlei levensgrote insecten ontmoet. En met de kortingscode ‘kadootjesgevenisleuk25’ krijg je van de Stadsgehoorzaal 25% korting!
Maar voor nu wil de Stadsgehoorzaal iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen!

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd