De Salon weer even terug!

12-03-2018 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Vrijdag 16 maart komt De Salon terug in Vlaardingen met een ouderwets Salon feest. De populaire dansgelegenheid van 1998 tot 2010 was wekelijks het centrum van het uitgaanspubliek in Vlaardingen. Met muziek variërend van top 40 tot stevige dancemuziek was er voor ieder wat wils en zorgde steevast voor volle zalen tot in de late uurtjes. Aanstaande vrijdag brengt de laatste eigenaar van toen voor even de gezellige tijden terug naar de locatie op de Oosthavenkade, die nu doorgaat onder de naam Showtime Vlaardingen.

Dit wordt gedaan met behulp van de muziek en de Dj’s van toen. Een ‘resident’ van De Salon was DJ Lucky. Vanavond stoft hij zijn oude platen af en neemt wat nieuwe mee voor een gedenkwaardige avond. Met zijn herkenbare stijl voor jong en oud wist hij altijd het juiste gevoel te creëren op de avonden Verder staan er nog diverse Dj’s en live entertainment het programma, zoals een saxofonist om de avond compleet te maken.

Het belooft een ouderwetse gezellige avond te worden met een reünie gevoel.

De deuren van Showtime zijn vrijdag vanaf 21.00 uur geopend en sluiten pas om 03.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,50 en aan de deur € 10 . Kaarten bestellen doe je onder meer hier!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date