Categorieën

Service

De Oesterparel op Vlaardingen24

De Oesterparel op Vlaardingen24
Uit

De Oesterparel op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 19-02-2015
  • Uit
De Oesterparel op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt De Oesterparel op 'Onze Bedrijven'. Houd u de pagina Uit/Cultuur in de gaten voor nieuws van en over dit mooie Vlaardingse bedrijf. De Oesterparel zorgt voor sfeer op ieder feest en elke locatie zowel nationaal als internationaal. Met passie voor ons vak presenteren wij onze verse producten aan uw gasten op een verrassende wijze. Onze oestermannen/oestermeisjes openen verse oesters en doen dit in kleding passend bij uw evenement. Tijdens het openen vertellen zij leuke verhalen en anekdotes over de oesters.
 

Diversiteit van onze producten uit de zee

Ook voor de niet oesterliefhebbers hebben wij speciale concepten: sushimeisjes, gambameisjes, kaviaarmeisjes, kingcrabmeisjes, champagnemeisjes, zalmmeisjes en zilte chocomeisjes (NIEUW!) Deze meisjes zorgen voor een bruisend evenement. Een oesterproeverij/workshop bij u thuis, op de zaak of in onze locatie in Vlaardingen? Een oesterbar, fruit-de-mer-bar, sushibar, wokbar of oesterbakfiets?
 

Altijd vers van onze traiteur

Kijkop de website van de Oetsrparel  eens onder rubrieken bij traiteur, met specialiteiten van onze chef kok. Surf eens over de website en ontdek een scala aan mogelijkheden. Alle producten van de Oesterparel worden dagelijks vers aangeleverd vanuit Zeeland en Frankrijk. Deze gezonde en pure producten uit de zee mogen op uw feest niet ontbreken.

Maak kennis met de mannen en meisjes van de Oesterparel… de parels op uw feest!

Massagetherapie & Pedicure Storm B.V.

Burg A van Walsumlaan 185, Vlaardingen

Meer over Massagetherapie & Pedicure Storm B.V. →