De nacht van de creativiteit in KADE40

11-05-2017 Uit Redactie

VLARDINGEN - KADE40 organiseert op zaterdag 20 mei De Nacht van de Creativiteit Tijdens de Nacht van de Creativiteit nemen we je mee op een creatieve reis door het pand van KADE40. Een verrassende tocht waarbij je onder begeleiding van een gids ontdekt wat er in de verschillende ruimtes gebeurt. Of zou kunnen gebeuren… De verschillende kunstdisciplines smelten op onverwachte wijze samen. Wat dacht je van theater met een vleugje beeldende kunst. Of fotografie in combinatie met muziek. Het zijn zomaar wat voorbeelden van wat er zou kunnen gebeuren. Om het extra spannend te maken, starten we als de schemering invalt.

Er worden twee rondleidingen van ongeveer een uur gegeven. De eerste rondleiding start om 21.00 uur, om 22.30 uur start de tweede rondleiding. Half uur voor aanvang (dus vanaf 20.30 en om 22.00 uur) verzamelen we op de parkeerplaats van KADE40 (achterkant van het pand, Landstraat). Na de rondleidingen is de nacht nog jong en kan er tot 01.00 nog genoten worden van lekkere muziek en een drankje.

Inschrijven


Aanmelden voor de Nacht van de Creativiteit kan via de website van KADE40. Deelname is op basis van 'pay-what-you-want'. Deelname kan dus gratis, maar er kan ook per act een vrijwillige donatie van wat (klein)geld gedaan worden. Makers De Nacht van de Creativiteit is geregisseerd door Gert Jan Masselink (docent improvisatietheater KADE40), in samenwerking met spelers van onder andere Balder Theater, cursisten en sympathisanten van KADE40. Ieder uit verschillende disciplines binnen en buiten KADE40.

Gerelateerd