De kunst van het perfecte kopje koffie

02-12-2014 Uit Redactie

VLAARDINGENIngrediënten: A4 tekenpapier, scherp geslepen grafiet- en kleurpotloden, één puntenslijper met nieuwe mesjes, een kneedgum en tissues.

De ideale blend van de hoogste kwaliteit grafiet-, kleurpotloden en tekenpapier vormt de basis. De hoogste mate van concentratie en accuratesse staan centraal als het gaat om de voorbereiding en creatie van de ultieme koffiebeleving. Samen met het talent van de kunstenaar wordt zo het perfecte kopje koffie gecreëerd.

Kijk hoe 21-jarig Vlaardings tekentalent Rajacenna met alle ingrediënten een ongelooflijk hyperrealistisch kunstwerk, vermomd als kop koffie, weet te bereiden.

Rajacenna is een wondertalent. Vanaf haar zestiende jaar, toen ze begon met tekenen, behoort zij tot de allerbeste tekenaars ter wereld. Ze werd wereldwijd bekend doordat haar Justin Bieber en Lady Gaga tekenvideofilmpjes in 2009 een groot succes werden. In 2011 heeft ze op uitnodiging van Justin Bieber haar tekening persoonlijk aan hem overhandigd. Meer van haar tekeningen zijn te zien op haar website www.rajacenna.com.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date