Categorieën

Service

De Kraaien in de Kroepoekfabriek

De Kraaien in de Kroepoekfabriek
Uit

De Kraaien in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 18-04-2017
  • Uit
De Kraaien in de Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 april staat het Haagse rapduo De Kraaien wederom in De Kroepoekfabriek. Deze show is ter ere van hun nieuwe EP ‘Rok & Rol Safari’. Na de grote hit ‘Ik Vind Je Lekker’ in 2012 stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het album Goud (2016) is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. Het Haagse duo heeft hun sound, live-act en presentatie vernieuwd en fans kunnen dan ook een intense show show verwachten.

Rauw, hard, onbegrensd en Haags natuurlijk. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe EP ‘Rok & Rol Safari’. De liveband die in 2016 mee toerde met De Kraaien, zorgde voor een intensere show, maar ook voor nieuwe inspiratie. Begin december vorig jaar verscheen de eerste track ‘Alles Wat Je Ziet’, waarvan de videoclip binnen een week 100.000 keer bekeken werd. De nieuwe EP is 17 februari uitgekomen.

Een optreden van De Kraaien staat garant voor een avond vol spektakel, humor en een stevige portie muziek. Kaarten voor deze show zijn in de voorverkoop slechts €12,50.

VRIJDAG 21 APRIL I DE KRAAIEN + SUPPORT I DEUR OPEN: 20:30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 12,50 EURO | DEUR 15,00 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl    

 

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →