De kinderkerstlampionnenoptocht komt er weer aan!

25-10-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De kinderkerstlampionnenoptocht komt er weer aan! Op vrijdag 13 december om 19.00 uur. Doe je mee? We hebben weer veel gratis presentjes! Op vrijdagavond verzamelen we tussen 18.15-18.55 uur in de Fransenstraat en ontvang je een gratis lampion. Dit geldt alleen voor de eerste 200 kinderen die zijn aangemeld. 

Als je wilt, kun je met de kerstman op de foto én kun je gratis, al vanaf 16.00 uur, een kerstboomwafel op stok halen en in de zweefmolen! Samen lopen we door de mooi verlichte binnenstad van Vlaardingen. We vertrekken 19.00 uur. Breng je ouders of grootouders gezellig mee voor deze sfeervolle kerstlampionnenoptocht. De kerstman gaat voorop in zijn arrenslee en de kerstmannenband begeleidt de stoet. 

De route loopt vanaf de Fransenstraat over het Veerplein door de Korte Hoogstraat en Hoogstraat, via de Blokmakersstraat naar Westhavenplaats en via de Brede Havenstraat naar de Markt. Op Westhavenplaats is een tussenstop en wordt een gratis warm drankje aangeboden door Grand Café Alba's. 

Op de Markt aangekomen zal de burgemeester om 20.05 uur de verlichting in de grootste kerstboom van Vlaardingen ontsteken! Ook kun je hierna (óf hiervoor vanaf 16.00 uur) nog deelnemen aan diverse attracties, workshops enz. en op de Markt kun je, ook al vanaf 16.00 uur, gratis een sneeuwsuikerspin halen. 

Nou als dat allemaal geen feest is? Meld je aan via het mailadres kerstmarktvld@gmail.com.
We willen alleen weten hoeveel kinderen er mee lopen, wat hun leeftijd is en wie de begeleider is. De reactie print je uit en neem je mee, zodat je op vertoon hiervan de gratis lampion in ontvangst kunt nemen. De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 16.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk. Na afloop van de kerstlampionnenoptocht kunnen we met zijn allen genieten van een mooi kerstoptreden door Elske DeWall, live op het podium van de Markt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date