De Grote Vlaardingen Quiz: doe mee !

02-12-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 8, 9 en 10 december zet heel Vlaardingen zich in voor het Glazen Huis. Onder de noemer 'Vlaardingers in actie' wordt er geld ingezameld voor de Sjaak Foundation.

Eén van de initiatieven is 'Grote Vlaardingen Quiz'. Op initiatief van het CDA organiseren Tjerk van der Ende en Yke Takens, onder de noemer TeYt Entertainment, een quiz over alles wat de haringstad te bieden heeft. Geschiedenis, topografie, actualiteiten, bekende Vlaardingers: alles komt voorbij.

De quiz wordt gespeeld op vrijdag 9 december om 19:30 uur in The Irish Pub aan de Westhavenplaats in Vlaardingen. U kunt zich met uw team van maximaal 5 personen inschrijven voor €25. De opbrengst gaat naar het Glazen Huis.

Stel met je familie, vrienden of collega's een team samen en speel mee. Behalve het feit dat u kunt genieten van een onwijs sfeervolle avond en het feit dat u uw kennis over Vlaardingen kan testen, draagt u op deze manier bij aan het prachtige initiatief van het Glazen Huis. Het streven is om gezamenlijk zo veel mogelijk geld op te halen voor de Sjaak Foundation.