Categorieën

Service

Dan neem je toch gewoon een hond

Dan neem je toch gewoon een hond
Uit

Dan neem je toch gewoon een hond

  • Redactie
  • 14-10-2019
  • Uit
Dan neem je toch gewoon een hond
VLAARDINGEN - Een bijzondere avond op donderdag 17 oktober (20:30 uur) in de Stadsgehoorzaal. In samenwerking met Matrice Uitvaartbegeleiding heeft het Vlaardingse theater de voorstelling Dan neem je toch gewoon een hond (door Theatergezelschap de Kunst van het Rouwen) geprogrammeerd. Een mooie, intieme en tegelijkertijd luchtige voorstelling over rouw en alles wat daarmee samenhangt.

Twee actrices vertellen wat ze allemaal tegenkomen in het proces van rouwen. Zij verloren beiden hun geliefde en het voelt alsof ze zich nu door een onbegaanbaar landschap moeten worstelen. Een derde actrice speelt het verhaal van ‘de omgeving’ die z’n uiterste best doet; die luistert, troost, ondersteunt en zoekt wellicht naar oplossingen, maar wordt zelf ook geraakt in haar eigen onvermogen om te gaan met de dood. De dood die zo plotseling kan opdoemen, het verdriet dat je eigenlijk niet kúnt oplossen. Maar het is ook de omgeving die dan machteloos, maar hoopvol zegt: 'ach, dan neem je toch gewoon een hond?'... 

Ingrijpend verlies heeft een grote impact op iemands leven en op de mensen in de directe omgeving. Theatergezelschap de Kunst van Rouwen maakte deze voorstelling, omdat zij dit rouwproces voelbaar, inzichtelijk en vooral bespreekbaar willen maken.

Dan neem je toch gewoon een hond
Donderdag 17 oktober – 20:30 uur (deuren theater open 19:30 uur)
Toegangsprijs: € 15,00 (incl. consumptie)
Tickets bestel je HIER!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →