Categorieën

Service

Come ‘Fly Like an Eagle’ met The Dutch Eagles

Come ‘Fly Like an Eagle’ met The Dutch Eagles
Uit

Come ‘Fly Like an Eagle’ met The Dutch Eagles

  • Redactie
  • 25-09-2017
  • Uit
Come ‘Fly Like an Eagle’ met The Dutch Eagles
VLAARDINGEN - De Dutch Eagles zijn in tien jaar tijd uitgegroeid tot dé ultieme vertolkers van het oeuvre en de sound van The Eagles, hun invloeden en solowerk. Uniek en herkenbaar. Op zaterdag 30 september staan zij in de Stadsgehoorzaal weer garant voor een avond met 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral veel plezier.

Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen worden met weergaloze precisie, én exact klinkend zoals je ze gewend bent, gebracht. In Nederland, en zelfs ver daarbuiten, weten The Dutch Eagles de ene zaal na de andere te vullen. Volgens muziekjournalist Leo Blokhuis gaan ze live zelfs de ‘echte’ Eagles voorbij. Dus voor aankomende zaterdag geldt: take a seat and come ‘fly like an Eagle’…


Uniek ‘Delta Hotel California’-arrangement

De voorstelling Fly Like an Eagle wordt mede mogelijk gemaakt door het Delta Hotel in Vlaardingen, waar The Dutch Eagles ook overnachten. Geheel in Eagles-stijl, en in samenwerking met het Delta Hotel, is daarom een heus 'Delta Hotel California'-arrangement samengesteld. Voor slechts 60 euro per persoon kan deze avond genoten worden van een van een (hoe kan het ook anders!) Tequila Sunrise Cocktail en een heerlijk diner (inclusief drankjes) in het Delta Hotel, en aansluitend het spetterende concert Fly Like an Eagle. Dus ‘Take It to the Limit’, reserveer het arrangement via 010-4345477 en beleef ‘One of These Nights’!


Zaterdag 30 september 2017

Aanvang 20:15 uur (deuren open 19:15 uur), € 24,00

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl ; daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →