Collegereeksen voor senioren in de Bibliotheek

15-07-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de maand juli organiseert de Bibliotheek de Plataan in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan twee interessante collegereeksen. Een reeks bestaat uit vier bijeenkomsten van één uur.

Mensen, mensen wat een mensen
Studente Leah geeft de collegereeks: Mensen, mensen wat een mensen; over verschillende culturen en samen leven. De wereld wordt steeds kleiner - dit is een zin die vaak gezegd wordt. Toch hebben we met elkaar enorm veel verschillende culturen, gewoontes en samenlevingen waar wij ons deel van voelen.

Maandag 26 juli van 10.30-11.30, de Bibliotheek Vlaardingen Holy, Koninginnelaan 773. 

Kijkje onder de microscoop
Student Bram geeft de collegereeks: Kijkje onder de microscoop. Zijn colleges gaan over alles wat zo klein is dat er een microscoop voor nodig is, bijvoorbeeld: bacteriën en virussen. Ook gaat hij in op wat wij hiermee kunnen. Bacteriën worden bijvoorbeeld gebruikt bij de maak van bier en yoghurt.

Zaterdag 24 juli van 11.00-12.00, de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

De studenten benaderen de thema’s op een laagdrempelige manier, waardoor het college goed te volgen is. Persoonlijke groei is immers niet afhankelijk van leeftijd. Lijkt het je interessant? Meld je dan aan via 085-0436741 (kies 3 voor Vlaardingen) of stuur een mail aan vlaardingen@debibliotheekdeplataan.nl. Deelname is gratis, ook voor niet-leden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date