Christmas is just around the corner

07-12-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 december geeft Glorious Touch een kerstconcert. Dit jaar is er als speciale gast de Vlaardingse Manouk Pheifer. Manouk heeft in 2018 mee gedaan met The Voice Kids, eerder deed zij ook al mee aan het Junior Songfestival. Glorious Touch is dan ook zeer vereerd dat Manouk haar samenwerking wil verlenen aan hun  kerstconcert.

Met het thema Christmas is just around the corner zal het Vlaardingse koor, onder leiding van Jurriaan Govaart een aantal bekende en minder bekende traditionele en moderne kerstnummers ten gehore brengen. Het geheel wordt begeleid door de eigen band aangevuld met extra muzikanten.

Het concert vindt plaats om 20.00 uur in de Bethelkerk aan de Burg. Verkadesingel. Kaartjes kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij de koorleden. De kaartjes zijn op de avond zelf ook aan de deur verkrijgbaar mits het concert niet is uitverkocht. Dus wilt u ook muzikaal de kerstdagen in, wees er snel bij! Kijk voor de contactgegevens van Glorious Touch dan even hier! Kaartjes kunnen ook besteld worden via 06-51076157.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date