Catchy popsong over stroef lopende liefdesrelatie

20-03-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag, op vrijdag 20 maart hebben Vlaardingse zangers/rappers Michaël Gabriël & DWO hun eerste gezamenlijke single uitgebracht. Het liedje, met de titel 'On the Low', is een catchy popsong over een stroef lopende liefdesrelatie. In de bijbehorende videoclip, die te vinden is op het YouTube-kanaal van Alphapack Music, zie je hoe de heren het nummer live opvoeren. Begeleid door gitaren, piano en drums bezingen ze de liefde en het regelmatig ontbreken daarvan. 

Michaël Gabriël & DWO maken al een tijdje muziek. Michaël Gabriël zou je kunnen kennen van zijn rapfilmpjes op Instagram, zijn single 'Nummer 1' en zijn deelname aan The Passion 2020. DWO is actief als sound engineer en is, als gastartiest, te horen geweest op liedjes van verschillende rapartiesten. Samen hebben ze een studio waar ze dagelijks werken aan nieuwe muziek. 

De nieuwste single van Michaël Gabriël & DWO, 'On the Low', is vanaf nu te beluisteren via alle online streamingdiensten. Je kunt het hele nummer onder meer hier beluisteren.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date