Carnavalsparty voor tieners

25-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op woensdag 27 februari van 20.30 tot 00.00 uur organiseren leerlingen van het Groen van Prinstererlyceum een teenage party. Zij doen dit om inkomsten te genereren voor hun reis naar Ethiopië in april waarin ze onder andere de partnerklas van StartUp4kids in het echt gaan ontmoeten. Naast dat het een knalfeest beloofd te worden, doen de leerlingen door de organisatie van het feest ondernemers- en leiderschapsvaardigheden op.

Iedereen van 12 tot 17 jaar is van harte welkom om naar het feest te komen dat plaatsvindt in Showtime aan de Oosthavenkade. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Dakota & Sneakers (Liesveld 122 te Vlaardingen) en kosten EUR 6,00 per stuk (aan de deur EUR 8,00).

 

Ondernemende wereldburgers

Het Klas4klas-lesprogramma waar de leerlingen aan meedoen, wordt aangeboden in samenwerking met StartUp4kids binnen het SWT (studiewerktijd)-programma van de school. De stichting streeft ernaar zoveel mogelijk leerlingen handvatten te geven voor een zelfredzame toekomst vol zelfvertrouwen met aandacht voor de internationale samenleving. Binnen het programma gaan de leerlingen o.a. sparen en  ondernemen en worden zij verbonden aan een klas in dat land die zij ook daadwerkelijk leren kennen. Het lesprogramma Klas4klas, dat wordt aangeboden op scholen van primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo, maakt van leerlingen sociaal-ondernemende wereldburgers!

 

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date