Cabaretduo OLDENHERMANNS speelt klimaatcomedy FCKD!

07-02-2022 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande vrijdag 11 februari speelt cabaretduo OLDENHERMANNS hun voorstelling FCKD! in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Met een vrije val springt OLDENHERMANNS in klimaatverandering en duiken ze met de eerste Nederlandse ‘Klimaatcomedy’ in de antwoorden op de vraag: zijn we F*CKED?

Tot de tanden toe bewapend met humor gaan Lize van Olden en Anna Hermanns de strijd aan met global warming. Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen ze hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas blijkt niets minder waar. Er wordt met lichte paniek in FCKD! gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat Climate Change toch misschien een Hoax is… 

Over OLDENHERMANNS

OLDENHERMANNS (bekend van KEKmamaTV) bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen.

OLDENHERMANNS met FCKD!
Vrijdag 11 februari – 20.15 uur
Kaarten (€ 17,50) bestellen
Meer informatie over de geldende maatregelenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date