Buurman en Buurman (3+)

02-10-2017 Uit Redactie

Fotografie: Leo van Velzen

VLAARDINGEN - In A JE TO! hebben Buurman en Buurman last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus besluiten de buurmannen om op mollenjacht te gaan. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. Bekend van het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in de nieuwe theatervoorstelling A JE TO! doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de buurmannen tot leven met hun te ruime spijkerbroeken, wollen mutsen en gele en rode truien. Buurman en buurman, oorspronkelijk begonnen als een Tsjechisch-Slowaakse poppenserie uit 1976, wordt vandaag de dag steeds populairder onder zowel de jongste kijkers als de ouders daarvan. Bezoekers worden getrakteerd op slapstick achtige humor, leuke grappen, verrassende ‘buurmaniaanse’ oplossingen voor alledaagse problemen en de vrolijkste liedjes.

Zaterdag 7 oktober I Aanvang 14:00 uur (deuren open 13:00 uur) en 16:00 uur (deuren open 15:00 uur) I € 16,00 (jeugd) / €18,50 (volwassenen)

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date