Braziliaanse met passie in de Stads

21-04-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens het Stadsterras op 24 april in de Stadsgehoorzaal is Lilian Vieira te gast en geeft samen met Trio Xaramundi een bijzonder concert in de Harmonie van 14.00 uur tot 15.15 uur.

Lilian Vieria maakt samen met Alvaro Rovira Ruiz (gitaren), Mirre Valkenburg (zang) en Ruven Rupik (percussie) prachtige Braziliaanse muziek. Van pittige 'sambas' tot gevoelige 'valsas', klassiekers uit het grote Braziliaanse repertoire, verborgen pareltjes en eigen composities. De stemmen van Lilian en Mirre werken samen in perfecte harmonie om het hart van de mensen te raken. Alvaro en Ruven begeleiden op smaakvolle en virtuoze wijze.

Trio Xaramundi is bekend van verschillende concerten op onder andere Zomerterras, in de Korenbeurs en een aantal jaar geleden in de Stadsgehoorzaal en het weet steeds meer liefhebbers van Latijns-Amerikaanse muziek voor zich te winnen.

Entree 10 euro en kaarten te bestellen via deze link ! of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

Dit concert is onderdeel van Zomerterras Concerten. Het Zomerterras en de Stadsgehoorzaal hebben de handen ineen geslagen om het hele jaar door prachtige concerten te presenteren.

Gerelateerd