Bob en Rik, zingen voor een keer wat anders

30-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Bob van Rutten en Rik Reijnart zitten allebei ruim 30 jaar in het artiestenvak. Beiden begonnen medio jaren ’80 hun carrière als zangduo met respectievelijk boezemvriend en zus. Ieder van hen heeft sindsdien op eigen wijze de diverse wegen van dit bijzondere vak bewandeld onder andere in musicals en als DJ, maar meer dan eens kruisten hun wegen. Tot ze op 31 mei 2005 de handen ineen sloegen.

Nu vieren ze het 12½ jarig bestaan van hun gezamenlijke organisatie- en evenementenbureau SHOW en zo. Dit doen ze door terug te kijken op hun muzikale verleden en met liedjes die op hun persoonlijke wensenlijstje staan. Wat zorgde ervoor dat “zij zijn wie ze zijn” en dat ze “staan waar ze nu staan”?

Herbeleef met hen een leven vol muziek tijdens dit eenmalige concert op donderdag 30 november in de Stadsgehoorzaal. Bijgestaan door de topmuzikanten van B!K D!EL tonen ze een kant die achter hen ligt, maar ook een kant die slechts weinigen kennen. Bob en Rik doen voor één keer wat anders.

Deze muzikale avond is een niet te missen kans. De kans om Bob van Rutten en Rik Reijnart eens te beleven zonder kermis, maar mét al hun muzikale vakmanschap en passie. Kaarten a € 12,50 zijn te bestellen via de Stadsgehoorzaal. Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaal.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date