Bijzondere eerste voorstelling van 2018 in Stadsgehoorzaal

28-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal Vlaardingen begint het nieuwe jaar goed met een avontuurlijke voorstelling van Stichting On Steetsj! De avontuurlijke familiemusical ‘Jasper en het Grote Dromenboek’ is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt live muzikaal ondersteund door de Leidse rockband ‘Ain’t No Rocket Science’.

Jasper is een 10-jarig jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. Op zijn kamer staat een grote kist vol speelgoed, daarmee speelt hij en droomt hij weg in zijn eigen fantasiewereld. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn ‘dromenboek’. Op een dag, als Jasper in zijn dromenboek leest, vat dit plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere en enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld. Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar… dat moet binnen een nacht van zes uur! Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden….? Een spannende voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar.

Jasper en het Grote Dromenboek (6+)

Vrijdag 5 januari - aanvang 19:30 uur (deuren open 18:30 uur)
Zaterdag 6 januari – aanvang 14:30 uur (deuren open 13:30 uur)

Toegangsprijs €15,00 (jeugd), € 17,50 inclusief consumptie

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl  Daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date