Ben jij de nieuwe commercieel manager van het Delta Hotel?

09-09-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Over luxeproblemen gesproken! We hebben inmiddels alle vacatures van koks en bediening ingevuld en over een paar dagen beginnen er ook nog acht nieuwe stagiaires! Na de enorme dip van afgelopen anderhalf jaar draaien we inmiddels weer ouderwets op volle kracht en op sommige afdelingen zelfs beter dan andere jaren.

Wat is het gevolg? Ik werk sindsdien meer dan ik eigenlijk wil, heb minder tijd om te sporten, zie mijn vrienden te weinig, mopper tegen mijn kinderen en zie mijn collega`s meer dan mijn eigen vrouw thuis. Dus hier moet verandering in komen. Je leest het goed! Dit is jouw mogelijkheid om onderdeel te mogen worden van het meest enthousiaste hospitality team van Nederland.

Ik heb ondersteuning nodig bij onder andere sales- en marketingtaken, social media en relatiebeheer maar ook op het gebied van revenu en yield. Dit alles in het meest unieke hotel van Nederland op een van de mooiste plekjes van Zuid-Holland. Alle redenen waarom je hier zou moeten willen werken, vind je terug in de afgelopen 50 posts en als je hier geen goed gevoel van krijgt dan zou ik snel verder scrollen en niet verder lezen.

Helaas kan ik ook niet alle secundaire arbeidsvoorwaarden benoemen vanwege het maximaal aantal tekens in dit bericht, maar mocht je ondanks deze fantastische arbeidsvoorwaarden ook nog betaald willen worden, staan wij daar zeker voor open. Ik ga niet de hele dag zeggen wat je moet doen, want het is jouw 'eigen winkel' en jij moet hier zelf vorm aan geven.

Het tweede nadeel is dat ik geen bureau meer vrij heb in het pand dus je zal net als ik elke dag een plekje in het pand moeten zoeken waar jij blij van wordt en inspiratie uit kan halen. Vandaag zat ik er zo bij (zie foto) en zou het gezellig vinden als jij af en toe naast me komt zitten werken, dan haal ik wel koffie. Enige vereiste is wel dat je vergelijkbare ervaring hebt binnen de hotellerie/hospitality.

Verder zorg ik ervoor dat je elke maand je loon krijgt, je dagelijks op de mooiste plek van Nederland mag werken en dit met de meest enthousiaste collega's samen mag doen. Verder mag je je eigen werktijden bepalen, zolang je maar wel vier dagen per week ergens in het pand zit of ergens met bestaande of nieuwe handel bezig bent.

Doe jij dit uiteindelijk met het succes wat je beloofd hebt dan zal je uiteindelijk onderdeel worden van ons management team. Ben jij onze nieuwe 'commercieel manager' Delta Hotel Vlaardingen?

Laat het me wel even weten wanneer je op gesprek wil komen? Dit kan via mijn emailadres dirkoverbeeke@deltahotel.nl. Dan wacht ik hier op jou.

Oh, en mijn vrouw wil graag met mij uit eten op 26 september, dus graag voor die tijd reageren.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date