Bekijk eens een kunstenaar!

19-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Even na 16.00 uur vanmiddag opende wethouder van Cultuur Arnout Hoekstra officieel de ‘Open Ateliers’ in Kade 40 aan de Westhavenkade. Volgens fotograaf, dichter en beeldend kunstenaar Look J Boden, die mede voor de organisatie ‘tekende’, is dit alweer de 25-e keer dat beeldend kunstenaars hun ateliers openstellen en zichzelf, figuurlijk, de komende dagen volledig blootgeven aan kunstminnend publiek. Een jubileum dus, en dat mag gevierd worden! Het beste kun je dit natuurlijk doen door op zaterdag 20 mei of zondag 21 mei een bezoekje te brengen aan de deelnemende kunstenaars.  Wie dat zijn en waar de ateliers zich bevinden kun je hier!  vinden.

Het openingsfeestje was al een mooie start met ‘spoken word’ artiest Demi Baltus, die de talentfase voorbij is en gedichten, niet van papier, op een ritmische manier het publiek in slingert; is het poëzie, ‘slammen’ of rappen? Meer dan dat maar het draagt al die elementen wel in zich. Zangeres Ariënne Groenewoud zorgde tenslotte voor de muzikale omlijsting en bewees met haar flexibele stem en gloedvolle vertolkingen van pop, jazz standards en Braziliaanse samba een publiek volledig te kunnen boeien.

De Open Ateliers worden dit jaar afgesloten met een AfterArtParty in de Cultuurwerkplaats aan de Vetteoordskade 12 van 17.00 uur – 21.00 uur. Je bent van harte welkom!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date