Begin het weekend goed met het Comedy Kafé

17-01-2017 Uit Redactie

fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Afgelopen jaar was het Comedy KaFé een groot succes en ook dit jaar prijkt het stand-up comedy evenement vol trots in het theaterprogramma van de Stadsgehoorzaal. Verbeeld jezelf aankomende vrijdagavond 20 januari zittend met vrienden in een gezellige cafésetting, aan een tafeltje met een lekker hapje en drankje, fijne achtergrondmuziek én hilarische stand-up comedians. Een beter begin van het weekend is er toch niet?! 

Deze avond is het podium voor Victor Luis van Es, Adam Fields (Eng), Wouter Monden en een nog nader te bepalen rookie (een goede nieuwkomer). Het theater wordt weer als vanouds omgetoverd in een gezellig stand-up-café, waar de bitterballen en drankjes aan de bar besteld kunnen worden. De Master of Ceremony (MC), Wouter Monden, praat de verschillende comedians aan elkaar en het publiek rest niks anders dan lekker zitten en hard lachen, heel hard lachen!

Foyerprogramma


Uiteraard is er ook deze avond weer een foyerprogramma samengesteld die de avond helemaal compleet maakt! Al om 19:30 uur gaan de theaterdeuren aan de Schiedamseweg 51 open en kan het publiek onder het genot van een lekker drankje alvast in muzikale sferen komen met DJ Raimond. Ook na afloop van het Comedy KaFé gaat het muzikale feestje met DJ Raimond nog even door. Gooi die voetjes maar van de vloer!

 

Vrijdag 20 januari 2017, aanvang 20.30 uur, tpoegang € 14,-. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date